Avşa otel


Avşa Adası Otel

Avşa adasının İstanbul ve Tekirdağ’a olan yakınlığı sayesinde çok rahatlıkla ulaşılır olması adanın ziyaretçi sayısının her geçen sezon artmasına olanak sağlıyor. Avşa adası genelinde otelcilik ve konaklama hizmeti verilmektedir. Avşa adasının o müthiş tarihi eser mimarisi ve tertemiz plajları en çok ziyaretçi çeken etmenlerdir. Tarihin ve medeniyetin en güzel şekilde harmanlandığı bu doğa harikası ada ziyaretçilerini adeta büyülüyor. Ada genelinde çok güzel avşa otel ve konaklama imkanları bulacağınız pansiyon evler mevcut. Avşa adası Pansiyon çok eski medeniyetlere ev sahipliği yaptığından dolayı genel mimarisine ve yapısına bakıldığında etkileyici bir tablo seyretmek mümkün. Bu yapı ve imarlar adada uzun süre hüküm sürmek için verilen mücadelenin en bariz örneğidir.

Avşa Adası Otel
Avşa Adası Otel
Adanın en önemli merkezlerinden olan Türkeli ve Yiğitler köyü balıkçılık, şarap ve taşçılıkta adanın ekonomisine katkı ve yerleşik halka iş olanakları sağlarken birbirinden lezzetli yerel tatlarıyla da ada tatilcilerinin damak tatlarına hitap etmekte. Adanın sunduğu olanaklar ve gezi alanları o kadar çeşitli ki adaya gelen ziyaretçiler en iyi şekilde bu avşa otel imkanların tadına varabiliyorlar. Avşa adası genelinde bulunan oteller en iyi hizmet ve devamlılıkla tatilcilere hizmet vermeye devam ediyor.

Avşa otel

Çok uyugn fiyatlar ve kaliteden ödün vermeden hizmet anlayışını sürdürmeyi hedefleyen avşa otel politikaları sayesinde adaya tatile gelen yerli ve yabancı turistler çok eğlenceli zamanları çok uygun fiyatlarla yaşayabiliyorlar. Avşa adası otellerinin sunduğu birbirinden farklı ve kaliteli hizmetler bu adaya gelen tatilcilerde deyim yerindeyse alışkanlık yapıyor. Bu kadar uygun fiyatlara bu kaliteli hizmeti almak gerçekten çok önemli, hem tatilciler hem de ada ekonomisine yönelik olan bu anlayış iki taraf içinde rahatlık sağlamakta. Başka yerlerde yapılan tatillerde çok daha fazla maddi destek gerekirken

Avşa Pansiyon

Avşa adası otellerinde yapacağınız tatilin ne kadar farklı ve ekonomik olduğunu bu imkanların tadına vararak göreceksiniz. Adanın size çok cömertçe sunduğu bütün doğa harikası güzellikler ve tertemiz plajları gerçekten görülmeye değer yerler. Ada genelinde en önemli geçim kaynakları arasında olan bağ yetiştiriciliği adaya başka bir önem kazandırmıştır. Avşa Pansiyon En kaliteli şarapların üretildiği bu adadan avşa pansiyon Türkiye geneline ve dünyada sayılı yerlere satışı yapılmaktadır. En kaliteli şarapların üretildiği ve tutulduğu bu mahsenler sizde ayrı bir hayranlık uyandıracak, bu da adada uzun seneler hüküm sürmüş farklı medeniyetlerin adaya kazandırdığı en önemli etkilerdendir.

Avşa pansiyon leri sizlere sunduğu imkan ve olanaklar arasında olan gezi ve tanıtım turları adanın her türlü gizli kalmış gerçeklerini keşfetmenize olanak sağlayacak. Bambaşka bir macera ve deneyim sizi bekliyor, sizde sevdikleriniz yada ailenizle çok farklı ve benzersiz bir tatil yaşamak istiyorsanız Avşa adası otelleri ile iletişime geçin yerinizi ayırtın ve hiç unutamayacağınız güzellikte bir yaz sezonu geçirin. Ne kadar eğlenceli olduğunu gelince sevdiklerine anlata anlata bitiremeyeceksin.